Turistguide Vietnam
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Vietnam
Saigon

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

 

 

Turistguide Vietnam
Vietnam, landet med vänliga människor, kultur, matupplevelser och underbara stränder. Här försiggår turism fortfarande i liten skala. Många säger att Vietnam påminner om Thailand för 30 år sedan. Här går livet fortfarande sin gilla gång och som turist betraktas du med nyfikenhet och en aldrig svikande gästvänlighet. Du kan också ta chansen och åka på en rundresa till grannlandet Kambodja. Läs mer under Kambodjas landsinformation eller gå in på kuoni.se. Det bor ca Ca 80 miljoner invånare i
Vietnam.

Kultur
Den vietnamesiska kulturen är spännande och historien gör sig påmind överallt i de många fascinerande sevärdheterna. Börja din resa med dagar i Saigon - en fantastisk, omtumlande storstad med mängder av platser att se, marknader, museer och ett brusande folkliv. Du kan sedan välja på att åka till Nha Trang, en semesterort för den som vill ha både storstadens utbud och sol och bad på vackra stränder och utflykter till öarna utanför. Phan Thiet är en mindre ort dit man åker för att koppla av i lugn och ro vid den vackra Mui Ne-stranden. Här finns också en av de bästa golfbanorna i landet. Phu Quoc är en tropisk ö som ligger söder om Vietnam alldeles nära Kambodjas kust. Här kan du välja att bo på allt från lyxiga resort till mindre bungalowhotell. Apollo kan också erbjuda boende på en Eco Resort där du bor du nära naturen i en fantastisk miljö alldeles vid havet. Apollo kan du boka genom ex Big Travel eller Ticket under charter.

Stränderna
Men Vietnam erbjuder också några av de finaste stränderna i Asien. Här finns mjuk vit sand, klart vatten och palmer som ger välbehövlig skugga.

 

 

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Flygvaruhuset.se
Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Detta har bland annat uppmärksammats av Internet World som utsåg Flygvaruhuset till en av Sveriges bästa resesite 2005! Hos Flygvaruhuset kan du också beställa din charterresa, liksom hyrbil, tranfer och tex teaterbiljetter. Du får alltid rätt pris direkt, då du beställer på deras hemsida. Dygnet runt !

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida