Içmeler Turkiet
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Turkiet
Alanya
Antalya
Içmeler
Marmaris

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

Turistguide Içmeler
Içmeler
är barnfamiljernas favorit! Stranden är långgrund och vattnet klart. Içmeler är en relativt ny ort som idag nästan har vuxit ihop med Marmaris. Atmosfären är rogivande och utbudet varierande med restauranger, barer, basarer och utflykter. Içmeler har ca 8 000 invånare. Onsdagar är det marknad med små stånd längs kanalen och då bjuds det ut prisvärda smycken, kläder och doftande äppelte.

Mat och nöjeslivet
Ett promenadstråk löper utmed stranden ända fram till Marmaris och inbjuder till avkopplande promenader på kvällen. Det är lite lugnare i Içmeler och här hittar barnfamiljerna sina favoriter bland de restauranger och caféer som finns. Det finns många internationella restauranger som serverar både engelsk, svensk och kinesisk mat. Givetvis finns även restauranger som serverar turkiska kulinariska rätter som "Izmir köfte" och "Biber dolmasi".

Stränder
Stranden i Içmeler är 1,5 km lång och grovkornig. Solstolar och parasoller finns för uthyrning. Runt omkring finns många mysiga badvikar med finkornig sandstrand som ni når med hyrbil, taxi- eller badbåt.

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida