Turistguide Ryssland
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Ryssland
Moskva

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

Fakta
Folkmängd: 150 milj.
Huvudstad: Moskva
Språk: Ryska
Valuta: Rubel (RUB)

 

 

 

 

 

Turistguide Ryssland
Det råder inget tvivel om att Ryssland om resemål är en stark upplevelse. Man kommer till att uppleva historiens vingesus på närmaste håll i ett land, var skönhet och fattigdom går hand i hand. Skillnaderna i världens största nation är enorm.
Landet är en sammanblandning av olika kulturer, moderna storstäder, oändliga ödemarker, överdådiga sevärdheter och bysamhällen i omvältning. Resan till Ryssland är en upplevelse, som endast få av världens länder kan leva upp till i spänning och intensitet.

Geografi
Ryssland sträcker sig över 6000 kilometer från Vitryssland och Ukrainas gräns i väst till Stilla havets kust i öst. Landet, som breder sig över två kontinenter, är världens största med en areal på 17 millioner km2.

 

Bästa restid
De varmaste månaderna i Ryssland är juli och augusti, vilka samtidigt är högsäsong för turister. Men de är också de fuktigaste månaderna, vilket betyder att månaderna precis före och efter är goda resetidpunkter. Reser man om vintern, skall man vara förberedd på mycket låga temperaturer.

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Flygvaruhuset.se
Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Detta har bland annat uppmärksammats av Internet World som utsåg Flygvaruhuset till en av Sveriges bästa resesite 2005! Hos Flygvaruhuset kan du också beställa din charterresa, liksom hyrbil, tranfer och tex teaterbiljetter. Du får alltid rätt pris direkt, då du beställer på deras hemsida. Dygnet runt !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida