Turistguide Puerto Rico
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Puerto Rico

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

Fakta
Folkmängd: 3,9 milj.
Huvudstad: San Juan
Språk: Spanska, engelska
Valuta: Dollar (USD)
Flygtid: 14-16 h
Tidskillnad:Svensk -5 h
Elektricitet
110 V/60 Hz.

 

Strand Puerto RicoTuristguide Puerto Rico
Puerto Rico bjuder på vackra stränder, ett hektisk nattliv och regnskogar. Ön, som är 153 kilometer lång, sjuder av historia och väntar bara på att bli upptäckt. Här är kort sagt allt från rommuséet och den gamla stadsdelen i San Juan till massor av skogsreservater, muséer och vackra restaurerade byggnader.Vid vattnet finns några av de bästa stränderna i Karibien, och längre inne mot land finns det massor av natur att gå på upptäckt i.

Geografi
Puerto Rico ligger som en av de fyra öarna i kedjan Greater Antilles, som är spridda ut med rund hand söder om Florida. Ön har en kustlinje på ungefär 600 kilometer och relativt djupt vatten ut för dens kuster. Puerto Rico kan skryta med ungefär 20 skogsreservater, diverse bra vattensportställen och byggnader från 1500-talet.

 

Mat och dryck
Maten i Puerto Rico är en skön blandning av det spanska, afrikanska och karibiska köket. Prova nationalsoppan asopao med kyckling och ris eller några av öns frityrstekta specialiteter.

San Juan
San Juan är huvudstad på ön Puerto Rico. Det är Västindiens största stad. Härifrån finns det kommunikationer till nästan hela den västindiska övärlden. Det är också en stor destination för kryssningsfartyg.
San Juan är en spännande stad med mycket atmosfär, kullerstensgator och gammaldags charm i de spanska kvarteren.

 

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Flygvaruhuset.se
Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Detta har bland annat uppmärksammats av Internet World som utsåg Flygvaruhuset till en av Sveriges bästa resesite 2005! Hos Flygvaruhuset kan du också beställa din charterresa, liksom hyrbil, tranfer och tex teaterbiljetter. Du får alltid rätt pris direkt, då du beställer på deras hemsida. Dygnet runt !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida