Turistguide Mexico
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Mexiko
Mexiko City

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turistguide Mexico
Mexiko bjuder på en härlig mix av sol, bad och uråldrig indiansk kultur. Här finns färgstarka människor och heta kulinariska upplevelser. De kritvita stränderna kantas av ett indigoblått hav, och här väntar dig dykning och storslagna naturupplevelser. Välj mellan lyxiga hotell med All Inclusive och mindre, men centralt belägna hotell där du sköter dig själv.
Mexiko är Mellanamerikas största land på 2 miljoner km2. I Mexiko bor ca 100 miljoner människor, varav ca 30 miljoner bor i Mexico City.

Historia - Den spännande mayakulturen
I detta gamla mayaland finns många intressanta ruiner och lämningar i djungeln att upptäcka. Besök Tulum, över havet tronande tempel eller det magnifika Chichén Itzá eller varför helt enkelt inte kombinera din semester med Kuonis intressanta rundresa - Mayafolkets rike!
För mer information, se www.kuoni.se.Naturupplevelser - Dessa finner du ingen annanstans

Ett måste på din semester är de förunderliga naturparkerna Xcaret och Xel-há. Den förstnämnda är en kombination av historia, naturupplevelser och djurpark, kanske en simtur med delfiner lockar? Xel-há är en ren naturpark där du bl a kan snorkla och koppla av på en gummiring som sakta flyter ner för floden.

Stränderna - Kilometer efter kilometer sträcker de ut sig
Här är sanden så fin och vit och havet så turkost, glittrande och rent att det ser ut som en extra färgglad turistbroschyr. Men det är minsann på riktigt! Är du dessutom intresserad av livet under vattnet så har du kommit helt rätt. Mexiko sägs inneha ett av världens bästa dykställen - korallrevet utanför ön Cozumel.

Mat och nöjen - Färgstarkt och roligt
Heta rätter, svala drinkar och förstås mysiga tequilabarer där du kan avnjuta en årgångstequila som om den vore fransk konjak. Diskoteken spelar för högtryck och det är nästan omöjligt att inte falla in i de medryckande takterna.

Hotellen - Här har du valmöjligheten
Föredrar du lyx och flärd? Då väljer du att bo på något av våra All Inclusive hotell som ligger vid stranden och där det mesta ingår. Här behöver du inte någon plånbok. Vill du sköta dig själv och bo mer centralt väljer du ett vanligt hotellrum och ordnar mat och aktiviteter på egen hand.

Google

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Flygvaruhuset.se
Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Detta har bland annat uppmärksammats av Internet World som utsåg Flygvaruhuset till en av Sveriges bästa resesite 2005! Hos Flygvaruhuset kan du också beställa din charterresa, liksom hyrbil, tranfer och tex teaterbiljetter. Du får alltid rätt pris direkt, då du beställer på deras hemsida. Dygnet runt !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida