Turistguide Madagaskar
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Madagaskar

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

Fakta
Folkmängd: 17 milj.
Huvudstad: Antananarivo
Språk: Madagaskiska, franska
Valuta: Franc (MGF)

 

 

 

 

Turistguide Madagaskar
Madagaskar,
den stora ön utanför Moçambique. En orörd ö för den som letar efter platser att utforska. Här är det fortfarande vanligt att flyga mellan orterna eftersom det inte finns vägar överallt ännu. Naturen är oerhört fascinerande, med växter och djur som inte går att hitta någon annanstans i världen.
Säkerligen har ni hört talas om Lemuren, små söta djur med långa randiga svansar, eller den stolta Madagaskar orkidén, allt detta och mycket mer väntar på att bli upptäckt av dig.

Fantastiska bergsformationer eroderade av tusentals års havsvågor finns i de södra provinserna. Kulturen på Madagaskar är mycket gammal, vilket man kan se i några av de grottmålningar som finns på flera ställen på ön. Gillar man glitter och glamour kanske inte Madagaskar är platsen för dig, men däremot har man en stor produktion av ädelstenar och juveler på ön. Så kanske kan man ändå få lite lyxkänsla genom att köpa med sig billiga och vackra hantverk av mycket hög kvalitet.

Runt Madagaskar finns ett fiskliv av sällan skådat slag, så givetvis måste man snorklar eller dyka runt denna spännande ö.
Fiske är också något som de flesta prövar på när man besöker Madagaskar, tänk att på en riktigt stor firre på kroken! Vi på AllResor kan erbjuda en mycket personlig guidning, bra hotell och spännande utflykter.

Väljer ni Madagaskar så är sannolikheten att ni vill komma tillbaka till detta fascinerande och härliga land mycket stor. Eftersom det fortfarande är väldigt få turister är människorna mycket gästvänliga och intresserade av den värld de förmodligen aldrig kommer att få uppleva, nämligen Norden.
Ta tillfället i akt och lär känna nya människor, andra kulturer-känn skillnaden men även likheter oss emellan.

 

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Flygvaruhuset.se
Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Detta har bland annat uppmärksammats av Internet World som utsåg Flygvaruhuset till en av Sveriges bästa resesite 2005! Hos Flygvaruhuset kan du också beställa din charterresa, liksom hyrbil, tranfer och tex teaterbiljetter. Du får alltid rätt pris direkt, då du beställer på deras hemsida. Dygnet runt !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida