Turistguide Kroatien
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Kroatien

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

 

Turistguide Kroatien
I Kroatien finns det ca 4,5 miljoner invånare, varav ca 1 miljon bor i huvustaden Zagreb. Kroatien har ett varierat utbud som faller de allra flesta i smaken.

Att semestra i Kroatien är billigare än i de flesta andra länder i Europa. Här kan du unna dig rikligt bland nöje, shopping, riktigt god mat och goda viner utan att tömma reskassan allt för fort.

Sköna bad, Sol och klart vatten & fantastisk natur
Vattnet i Kroatien anses vara det renaste i Europa och inbjuder till många sköna, svalkande dopp och simturer. Solar gör man på klippor, på fina klapperstensstränder eller från stora badbryggor med stegar ner i havet. Sandstränder med bara sand finner du inte här men gott om vattensporter av olika slag.
Kroatiens natur är fantastiskt vacker. Här finns höga berg, turkosblått vatten, gröna pinjeskogar och en skärgård med över tusen öar. Åk på utflykter eller gå på vandringar och se det vackra landskapet på nära håll. Det mycket att se och uppleva bland de charmiga små byarna. Tex, trevliga små barer, vingårdar och god mat av hög klass.

Åk på en annorlunda semester och upplev Kroatien från sjösidan. Om du har möjlighet och uppskattar havet så segla i Kroatien och upptäck skärgården. Ge dig ut bland de tusen öarna i denna vackra skärgård.

 

 

 

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. biljettbokningar.se kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida