Turistguide Rom Italien
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Italien
Rom

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

Snabblänkar
Italien

Italien reseguide
Italian tourism
In Italy
Lonely Planet


 

 

 

 

 

 


Turistguide, Touristguide Rom
Rom är huvudstad i Italien och var även huvudstad i det Romerska riket under antiken. Italien har ca 58 miljoner invånare, ca 5 miljoner bor i huvudstaden Rom. La dolce vita - det ljuva livet. Italien är landet för finsmakaren! I den sydeuropeiska delen finner du alptoppar till natursköna Toscana, kanalernas Venedig, vackra Adriatkusten och antikens Rom. De självständiga staterna Vatikanstaten och San Marino är enklaver och ligger inom Italiens gränser.

Mat & Nöje
Italiensk mat är världsberömd, och aldrig smakar den så fantastiskt gott som när man intar den under bar himmel på en uteservering i Italien! Bered dig på att sitta länge och njuta, för i Italien är middagen dagens höjdpunkt.

Sol, bad och upptäcksfärder
Som övriga länder kring Medelhavet har Italien ett strålande sommarväder med många soldagar. Det är därför perfekt att varva sina upptäcktsfärder runt om i landet med lata dagar i solstolen.

Kultur & Sevärdheter
Många av världens främsta sevärdheter finner du i Italien. Här finns såväl historiska monument som vackra landskap och omtalade städer. Romarriket var ett av världshistoriens mäktigaste imperier och det sista av de antika väldena. I Italien finns mängder av antika monument och berömda platser som minner om storhetstiden.

 

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Flygvaruhuset.se
Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Detta har bland annat uppmärksammats av Internet World som utsåg Flygvaruhuset till en av Sveriges bästa resesite 2005! Hos Flygvaruhuset kan du också beställa din charterresa, liksom hyrbil, tranfer och tex teaterbiljetter. Du får alltid rätt pris direkt, då du beställer på deras hemsida. Dygnet runt !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. biljettbokningar.se kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida