Turistguide Indien
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Indien

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

 

Turistguide Indien
Här är det ständigt något på gång. Den förvirrande mångfalden är Indiens charm. Du stöter på allt från magnifika gamla byggnadsverk och idylliska byar till skyskrapor i glas och betong. Det råder ständigt liv och rörelse och aldrig en lugn sekund. Lukt-, syn- och ljudintrycken blir stundtals bedövande. Det dagliga livet genomsyras av hinduismen, och otaliga högtider firas till gudarnas och gudinnornas ära.
Indien har ca 1 miljard invånare. Hindi är det officiella språket men engelska talas av de flesta.

Goa & stränderna
Indien ger mersmak och har man en gång varit här vill man gärna tillbaka. Goa är en bra början på Indien. Här breder den ena paradisstranden efter den andra ut sig längs den tio mil långa kusten. Breda, finkorniga och glest befolkade breder de ut sig kilometer efter kilometer. Nere vid vattenbrynet glittrar snäckor och ovanför stranden vajar kokospalmer och allt är lite lugnare än i de stora städerna.

Shopping
Pengarna räcker länge i Goa, vilket gör shopping till ett angenämt nöje! Sidentyger, mattor, lädervaror och kryddor är sådant man gärna köper med sig hem.

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida