Turistguide Guatemala
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Guatemala

Shopping
Dator & elektronik
Köp & sälj
Resor
Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  
 

Fakta
Folkmängd: 12,9 milj.
Huvudstad: Guatemala City
Språk: Spanska samt 23 etno-lingvistiska grupper varav 21 är maya språk
Valuta: Quetzal (GTQ); Dollar (USD)

Turistguide Guatemala
Guatemala är många turisters favoritland i Centralamerika, inte minst för att mayakulturen fortfarande är levande. Naturen är spektakulär, hotellen fina och kaffet det bästa i världen!
Guatemala är en republik i Centralamerika vars officiella spanska namn är República de Guatemala. Landet gränsar i nordost till Belize, i söder till El Salvador och Honduras och i norr till Mexiko. Guatemala har två kuster, i öster finns en smal kust mot Karibiska havet och i väster finns stillhavskusten.

Guatemala City
Guatemala City är Centralamerikas mest kosmopolitiska stad, med över två miljoner invånare. Naturen är spektakulär, hotellen fina och kaffet det bästa i världen! Tips i GC! Zona Viva, Zone 10 med restauranger, nattklubbar och fina shoppingcentra.

 

 

Boka Resa
Till detta resmål reser du på egen hand. Ving erbjuder endast flyg och hotell, utan resmålsservice.

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.


 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida