Dominikanska Republiken
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Dominikanska Republiken
Costa de Ambar & Punta Cana

Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turistguide Dominikanska Republiken
Upptäck Dominikanska Republiken - ett karibiskt semesterparadis med fantastiska stränder och ett azurblått hav. Här kan du njuta av sol och bad och lämna plånboken hemma. Från många orter på Dominikanska Republiken kan du göra många spännande utflykter genom din researrangör. Upplev den fantastiska naturen från en terränggående jeep eller från hästryggen, besök kolonialstaden Puerto Plata eller passa på att lära dig hur man tillverkar cigarrer. Priserna är så låga att du kan unna dig en hel del utan att reskassan blir alltför ansträngd. Om du provar att äta på någon av de små lokala restaurangerna blir det förstås ännu billigare - och en ännu större upplevelse! Huvudstaden heter Santo Domingo.

Musiken & Dansen
På Dominikanska republiken dansar alla merengue. På dansgolv i hela landet svänger man på höfterna till merenguemusiken, och det är helt omöjligt att inte ryckas med i den glada, livliga dansen!

Naturen
Ett vackert, frodigt och grönskande land med vackra stränder. Det finns mycket att fascineras av när du reser runt på Dominikanska republiken.

Aktiv semester med många sportaktiviteter
Den bästa motionen är förstås den som är så rolig att man inte tänker på att det är jobbigt! Som exempelvis windsurfing och kite i det varma vattnet eller en ridtur i den vackra naturen.

Hotellen
Vad är lyx för dig? Att bo nära havet? Att slippa tänka på vad det kostar? Välj själv! Många hotell ligger strandnära och flera hotell är All Inclusive, där allt ingår och du klarar dig utan plånbok. Men du kan också välja ett vanligt hotellrum och ordna mat och aktiviteter själv.

Fakta
Dominikanska republiken har ca 10 miljoner invånare varav 2,5 miljoner bor i huvudstaden Santo Domingo. Det bor ca 125 000 invånare i Puerto Plata, ca 14 000 i Cabarete och ca 9 000 i Sosúa. Ytan är ca 48 500 km2.

Läs mer om ett av Västindiens mest populära och nyaste resmål, Punta Cana och Costa de Ambar där de små turistorterna ligger som ett pärlband efter varandra.

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Hittar du inte vad du söker? Använd sökmotorn!

Google


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida