Turistguide Colombia  
Turistguider
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Colombia

Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  

Fakta
Folkmängd: 45,3 milj.
Huvudstad: Bogota
Språk: Spanska
Valuta: Peso (COP)

 

 

 

Turistguide Colombia
Colombia lockar med fantastisk natur och enastående badstränder vid både Stilla havet och Karibiska havet. Detta tillsammans med de vackra gamla städerna gör Colombia till ett både fascinerande och mångsidigt land, där besökaren ständigt tjusas och överraskas av rikedomen i detta alltför okända land.

 

Bogota
Colombias huvudstad Bogota ligger på en högplatå i Anderna, 2640 m ö h.

Bogota är en blandning av gammalt och nytt, av spanska och sydamerikanska traditioner. Här finns intressanta museer och konstgallerier. Shoppingtips - smaragder, guld, antikviteter och hantverk.

 

Cartagena
Vackra och romantiska Cartagena är Colombias mest spännande stad, med fantastiska stränder, pittoreska gränder, gamla stadsmurar , vackra byggnader och charmig karibisk atmosfär.
Det är inte så konstigt att Cartagena finns med på UNESCOs världsarvslista.

Här kan du boka hotell genom Ving, i samarbete med Gullivers Travel Associates. Du kan boka de datum som passar dig och du får alltid en bekräftelse i samband med bokningen.

 

Boka Resa Bokas med Big Travel eller Ving

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Hittar du inte vad du söker? Använd sökmotorn!

Google

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. biljettbokningar.se kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida