Turistguide Bulgarien
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Bulgarien
Sofia
Bulgarien
Burgaskusten
Varnakusten

Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turistguide Bulgarien
Bulgarien har ca 7,6 miljoner invånare. Huvudstad är Sofia med ca 1,2 miljoner invånare.
Bulgarien är ett kontrastrikt land som är både modernt och traditionsrikt på samma gång. I Bulgarien hittar du fantastiska sandstränder, riktigt bra mat och viner och vacker natur. I Bulgarien får man mycket för pengarna vare sig du går på restaurang eller åker på utflykt. Passa på att shoppa, för i Bulgarien finns mängder av varor till rena fyndpriser.

Historia
Bulgarien är ett land i förändring och har en dramatisk historia som du kan lära dig om på upptäcktsfärd i landet. Inte minst spåren efter sovjettiden är intressanta att upptäcka och att kinna ana vilken enorm förändring landet har gått igenom sedan dess.

Maten
Bulgarisk mat är fantastiskt god och vällagad! Shopskasallad är som grekisk sallad med riven fårost på toppen, eller smaka på mustiga grytor med kokt potatis till. De bulgariska vinerna är inte bara billiga. Flera av dem är också kända för sin höga kvalitet.
På restaurangerna kan man beställa in menyer som spagetti med köttfärssås eller pizza precis som hemma.

Lugna turistorter och barnvänliga stränder
Många av turistorterna är lugna och trafiken begränsad. De långgrunda milslånga sandstränderna är riktiga drömstränder med ljus sand är och barnvänliga. Blicka ut över Svarta havet och njut.

Burgakusten och Varnakusten
Burgakusten och Varnakusten är underbara platser att besöka. Läs mer, se menyn till vänster!

 

 

Boka resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

Hittar du inte vad du söker? Använd sökmotorn!

Google

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida