Turistguide Brasilien
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Brasilien
Rio de Janeiro

Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  

 

 

 

 

 

 

 

 

Turistguide Brasilien
Brasilien har ca 170 miljoner invånare. Upplev den imponerande naturen, de underbara stränderna, det pulserande stadslivet och inte minst den spontana och tillmötesgående befolkningen.
En resa till Brasilien är helt säkert ett minne för livet och gör Brasilien till ett exotiskt och storslaget resmål. Språket är Portugisiska. På hotell och i semesterorter talar de flesta engelska.

Stränderna
Brasilens kustlinje erbjuder många fantastiska stränder med finkornig vit sand. De allra bästa stränderna hittar du i badorten Porto de Galinhas.

Karneval
Man firar karnevaler i hela landet, men det är i kuststäderna det svänger rejält och då först och främst i Rio de Janeiro. Karnevalen infaller alltid 40 dagar före påsk. Att uppleva en karneval i Brasilien är en oförglömlig upplevelse.

 

Hittar du inte vad du söker? Använd sökmotorn!

Google

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida