Turistguide Borneo
Till startsidanStartsida

Start Turistguider

Malaysia
Borneo

Hotell
Researrangörer
Big Travel
Ving Sverige  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turistguide Borneo
Mytomspunnen och magisk med spännande regnskogar, ett fantastiskt djurliv och långa kritvita stränder. Borneo - världens tredje största ö är en upplevelse utöver det vanliga.
Ön bjuder inte bara på klassisk sol och badsemester, här väntar också mängder av spännande utflyktsmål, bland annat orangutangcentret Sepilok, sköldpaddsön Selingan Island, det hisnande vackra berget Mount Kinabalu och givetvis korallöar som bjuder på världens kanske bästa dykning!

Med Ving finns många möjligheter på Borneo. De erbjuder allt från tillbakalutat sol- och badliv utanför Kota Kinabalu till en sju dagars rundresa, fylld till bredden med upplevelser och äventyr. 85 % av befolkningen bor på den Malaysiska halvön.

Kota Kinabalu
Från Kota Kinabalu har du nära till det mesta. Förbered dig på ett härligt semesteräventyr. Kota Kinabalu har ett alldeles perfekt semesterläge för den som längtar efter sol och bad men också vill komma iväg på några utfärder. Här har du närheten till regnskogen, Kinabalu National Park, Sydostasien högsta berg Mount Kinabalu och de små paradisöarna som ligger strax utanför staden.

På kvällarna njuter du av maten, havet och stjärnhimlen på ditt hotell (många av Vings hotell ligger en bit utanför Kota Kinabalu) eller också tar du dig in till centrum och upplever folklivet. Här finns mängder av restauranger, flera varuhus och några små marknader.

Detta gäller för Vings charterresor hit
Kota Kinabalu ingår i fyra olika kombinationsresor. Du kan välja mellan:
- 11 nätter Kota Kinabalu och 3 nätter i Kuala Lumpur.
- 4 nätter i Sandakan, 7 nätter i Kota Kinabalu och 3 nätter i Kuala Lumpur
- 7 nätters rundresa på Borneo, 4 nätter i Kota Kinabalu och 3 nätter i Kuala Lumpur.
- 1 natt i Kota Kinabalu, 4 nätter i Mulu, 6 nätter i Kota Kinabalu och 3 nätter i Kuala Lumpur.

Sandakan
Sandakan - utgångspunkten för äventyret. Sandakan är den största staden i östra Sabahregionen. Härifrån är det nära till Borneos vildmarker. En perfekt utgångspunkt för egna utflykter till de mest berömda sevärdheterna. Till sköldpaddsön tar det ett par, tre timmar med båt, till Sepilok ungefär en halvtimma med bil.

Detta gäller för Vings charterresor hit
Sandakan ingår i en kombinationsresa som består av 4 nätter här, 7 nätter i Kota Kinabalu och tre nätter i Kuala Lumpur.

Mulu
Gillar du djur, natur och spännande äventyr? Då är Mulu ett drömresmål för dig.
Mulu är den perfekta utgångspunkten för dig som älskar naturen. Mitt i regnskogen ligger Sarawaks största Nationalpark, Mulu National Park, som täcker ett område på 544 km2. Parken rymmer massor av vandringsstigar, djupa grottor och höga berg. I parken finns åtta olika typer av skog, 170 arter vilda orkidéer och ett rikligt djur- och fågelliv. I Mulu kan du välja allt från avslappnande båtturer med besök i små byar till flerdagarsturer uppe i bergen.

Så reser du hit
Ving reser med reguljärflyg från Arlanda och Köpenhamn varje vecka till Borneo. Alla resor ingår i en kombinationsresa som avslutas med tre nätter i Kuala Lumpur. Hit kan du även resa med VingFlex.

Detta gäller för Vings charterresor hit
Mulu ingår i en kombinationsresa som består av 1 natt i Kota Kinabalu, 4 nätter i Mulu, 6 nätter i Kota Kinabalu och 3 nätter i Kuala Lumpur. Läs mer om kombinationer här.

Hittar du inte vad du söker? Använd sökmotorn!

Google

Boka Resa

Ving ingår i MyTravel Sweden AB och är en av Skandinaviens största researrangörer. Ving erbjuder alla typer av resor, från klassiska paketresor med charterflyg till flexibla resor med reguljärflyg där kunden själv bestämmer innehållet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2006 Turistguide.net, Alla rättigheter förbehålles. Vi säljer inget utan länkar endast till aktuella företag.Vi använder oss av Cookies. Turistguide.net kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information. Kontakt: info@turistguide.net Startsida